Hozzávalók:
- 1 kisebb fej karfiol
- 1 tojás
- fűszerek ízlés szerint (oregánó, bazsalikom, fokhagyma, sörélesztőpehely)
- paradicsompüré/pizzakrém
- feltét tetszés szerint
Elkészítés:
A karfiolt rózsákra szedtem botmixerrel aprítottam, aztán jól kicsavartam belőlük a felesleges nedvességet egy konyharuha segítségével (Ha nem viszi el az aprító, akkor pár perc főzés után érdemes próbálni). Összekevertem egy tojással, fűszereztem (só,fokhagyma, oregánó, bazsalikom, icipici sörélesztőpehely). Formáztam, 220 fokon sütöttem 15 percig, aztán megkentem paradicsompürével, gombát, hagymát, szárított paradicsomot tettem rá, majd még 10 percig sütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.