Hozzávalók:
- 30 gramm zabpehely
- 2 tojás
- 1 adag fehérjepor (nálam vaníliás, Nutriversum)
- 1 kk sütőpor
- 2 répa
- ízlés szerint gyömbér, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg
- kevés kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés:
A zabpelyhet összekevertem a tojásokkal és egy adag vaníliás fehérjével, tettem bele egy kiskanál sütőport, belereszeltem 2 répát, fűszereztem (fahéj, gyömbér, szerecsendió) aztán kisütöttem palacsintának. Szerintem érdemes megvárni, hogy kihűljön, mert úgy finomabb.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.