Hozzávalók:
- 1 kisebb csomag gomba (laska, csiperke)
- 1-2 kisebb fej hagyma (ízlés szerint)
- 1kk fokhagyma/por
- 1kk oregánó
- 1kk majoranna
- 1ek cukormentes mustár
- ízlés szerint só, bors
Elkészítés:
A kis csomag csiperkét feldaraboltam, hozzádobtam egy kis fej hagymát, kevés fokhagymát, oregánóval, majorannával, sóval, borssal fűszereztem. Az egészet összepirítottam egy kicsit (nem vártam meg amíg levet ereszt), a végén egy evőkanál cukormentes mustárt kevertem hozzá. Amikor kihűlt botmixerrel pürésítettem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.